Bedrijfsprofiel

In 1992 is ons bedrijf ontstaan vanuit AA-PE metaalwaren. Klein begonnen, met een spuitgietmachine voor kunststof en wat metaalbewerkingmachines, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een modern bedrijf met een uitgebreid machinepark. In de loop der jaren is er veel veranderd, maar één ding is altijd hetzelfde gebleven. Kruijsbergen Ferro & Kunststof is een betrouwbaar adres voor al uw metaal en kunststofwerk. We denken met u mee, en proberen een altijd een waardevolle toevoeging te zijn in uw proces.

Kruijsbergen Ferro & Kunststof streeft ernaar een organisatie te zijn die totaaloplossingen voor haar afnemers biedt op het gebied van metaal en kunststofbewerking. Kruijsbergen ontwikkelt en maakt producten op maat, afgestemd op de wensen van de klant. Kruijsbergen is zeer ervaren in de productie van halffabrikaten bestemd voor de revalidatietechniek.
Daarnaast zijn vele andere bewerkingen en producten mogelijk.

Gevestigd aan de rand van het industrieterrein van Druten zijn we centraal gelegen tussen Nijmegen, Arnhem, Tiel en 's Hertogenbosch, vlak bij snelwegen A15, A50 en A73.